Home » Contact

Contact

  • Visser Outboard Service
  • Appeldijk 24
  • 4161BH Heukelum
  • Tel: 06-46257427
  • E-mail: info@visseroutboardservice.nl
  • Btw Nr. NL001931561LB73
  • KvK Nr. 58544240

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Bram vakster
4 dagen geleden

Geachte, doen jullie ook Yamaha?

Joep Langenberg
6 dagen geleden

Evinrude 1980 25 pk
Hallo, doen jullie ook reperaties op motoren?
Onze motor werkt niet echt meer, we waren verteld dat de choke links te los zitten waardoor de toevoer van benzine niet meer goed is.
Zoja? Wanneer zou ik hem langs kunnen brengen?
Ook voor een onderhoudscheck.
Mvg Joep

Dirk Den Uyl
17 dagen geleden

Goedemiddag .

Ik heb hier een mercure 4 pk voor de Kids. Nu hebben ze vakantie en willen varen .helaas slaat de moter steeds af .denk iets met brandstof of zo .
Zou ook evt een aansluiting voor een tank erop willen ipv een vast tankje .
Is dat mogelijk j en in welk tijdsbestek gezien de vakantie kan dat.
Min tel 0639286966

nico
17 dagen geleden

Hallo, je hebt een paar keer service aan mijn inboarddiesel gegeven. Ik heb nu een buitenboordmotortje van 6 pk die heeft een probleem met de brandstof. Ik denk dat de benzine verzeept is. Heb jij tijd om te servicen? Ik kan hem morgen eventueel langs brengen in Heukelum
Je kan mij bereiken op 06 5328 1583
Mzzl, Nico

Jan verhagen
20 dagen geleden

Ik wil graag een boegschroef in laten bouwen
Het is een vlet van 12,50 meter
Wat zal de prijs zijn? En wanneer heft u tijd er voor
Wat kost het behandelen van de onderzijde boot .ca ?
Vr gr Jan

Kamerling Kamerling
een maand geleden

Hoe snel kunt u in Huizen een hekdrive rubber vervangen???

Erik Houmes
2 maanden geleden

Beste, mijn volvo penta B20 motor start niet meer. Accu is vol, bobine werkt. Bij omdraaien contactsleutel helemaal niets. De boot ligt in Heukelum aan de steiger, mocht je in de gelegenheid zijn binnenkort een keer te kijken wat er mis kan zijn dan hoor ik het graag

Carson Altman
2 maanden geleden

The last day of giant discounts on all our products https://is.gd/YT7kQv

Lodewijk Van Loon
2 maanden geleden

Hallo . Ik heb een Yamaha 6pk langstaart die waarschijnlijk een volledige revisie nodig heeft. Koppakking zuiger/veren etc. Ik kan hem op de Koornwaard afgeven aangezien ik daar ook met een boot bezig ben. Zou je mij een indicatie kunnen geven wat het zou kunnen gaan kosten. Mocht het echt heel duur worden kan ik hem beter houden voor onderdelen en een andere gaan zoeken.
Met vriendelijke groet
J.L. van Loon

Jeroen van Meenen
3 maanden geleden

Goedendag Heer ,
Wij hebben vorig jaar een bootje gekocht het betreft een stalen kajuitboot met een buitenboordmotor yamaha 9.9 high trust .op deze motor zit een vrij grote schroef ,denk ivm werkmotor ? Nu is het probleem het volgende ,de toemalige eigenaar zei dat hij onderhoud had gehad maar wij twijfelen eraan ! Het is een motor die elektrisch start en met besturingskabels .Hij start prima en loopt prima maar als wij na een tijdje varen op laagste toeren gaan varen ,om terug te varen in onze havenplek dan stotterd hij en slaat af ,gevaarlijk dus .Hij start meteen weer als je hem in neutraal zet .Wij zien dit graag opgelost tevens is bij de laatste keer varen de koelwaterstraal opgehouden .Wij denken door vuil in het water (veel waterplanten )of misschien toch impeller ? Is het mogelijk dat wij de motor bij U binnenbrengen .Hij staat nu afgekoppeld in onze schuur .Heeft u de startkabels naar de accu ook nodig deze liggen nog op de boot .m vr gr Jeroen van Meenen.