Home » Contact

Contact

  • Visser Outboard Service
  • Appeldijk 24
  • 4161BH Heukelum
  • Tel: 06-46257427
  • E-mail: info@visseroutboardservice.nl
  • Btw Nr. NL001931561B73
  • KvK Nr. 58544240

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Boris Tonies
2 dagen geleden

Goedemiddag,
Via Albert Lemson je site gekregen.
Mijn timray 27 Pk, 3 cil diesel inbouw, is aan onderhoud toe. Ligt in de Haven van Geldermalsen. Kan ik hem naar de eerkplaatsvaten via de Linge of kom je langs bij de sloep?
Mvg Boris

C.J.M. Vernooij
9 dagen geleden

Geachte heer Visser,

Hierbij bevestig ik de afspraak die wij voor woensdag 19 januari 2022 om 9:00 uur hebben voor het vervangen van het manchet van de Volvo Penta saildrive van mijn Bavaria 36 Holiday.
De boot staat op een bok bij WVH aan de Heliushaven te Hellevoetsluis. Ik zal op de afgesproken tijd aanwezig zijn om de boot toegankelijk te maken.

Mvg.
C.J.M. Vernooij, Veerstraat 6, 3142CP Maassluis.
Tel. 0633613784

Rolf
een maand geleden

Goedenmiddag

Even een vraag. Ik heb een inboard diesel Volvo Penta D2-55 met een saildrive. De boot gaat op de kant en ik vroeg mij af of jullie ook de manchet van de saildrive kunnen vervangen?

Als dit mogelijk is wat zijn dan de kosten incl uitbouw en inbouw?

Verneem graag van u.

Mvg
Rolf

van Leeuwen
een maand geleden

Hoi,

Ik heb een stalen motorboot van 9 meter en daar wil ik graag een boegschroef in laten zetten. Kunt u mij een indicatie geven van de kosten en de termijn waarop dat zou kunnen? De boot ligt momenteel bij Koornwaard aan de steiger in Heukelum.

Naaswt een boegschroef heb ik nog twee wensen:
1. Onderhoud dieselmotor, 4 cylinders, 55 pk en
2. Kunnen jullie in de stuurhut twee vaste zijramen vervangen door schuiframen?

Graag uw reaktie,

Met vriendelijke groet,

Kees van Leeuwen

N. Theunissen
2 maanden geleden

Geachte heer / mevrouw,

Ik heb interesse in een boot met Mercury inboard motor, alleen komt er water binnen als de staart omhoog staat, omlaag niet.
Kan dit schade hebben veroorzaakt en is door jullie staart rubbers vervanging dit probleem opgelost?

Mvg Nick

Paul Spaan
2 maanden geleden

Hallo Robin. Heb mijn bootje vanochtend bij je neergezet. Motortje verdient en goede beurt (na 2 jaar zonder). Start wat langzaam. Heb je vragen? laat het me even weten. Laat ook maar even weten wat het ongeveer gaat kosten. Mijn e-mail adres zie je hierboven. Overige gegevens: Paul Spaan, Kerkeind 12, 4241 Arkel, 06 444 64 859 Groet, Paul Spaan

Michel de Groot
3 maanden geleden

Hallo,

Heb een friendship met BUkh motor en saildrive.

Doet u deze saildrives ook vervangen en wat zijn dan de kosten?

Marcel Geevers
4 maanden geleden

Dag,
Ik heb een bayliner 2655 wide body uit 1989 met een mercury v8 354 pk benzine moter en een omc staartstuk. Ik merk dat hij wat lekt bij de rubbers van het staartstuk, kan u mij een indicatie geven hoeveel deze reparatie kost?

Alexander Teerling
4 maanden geleden

Ik heb een Honda bf20 buitenboordmotor en wil de distributie riem laten vervangen. Het liefst op locatie, motor hangt achter boot in overdekte schuur in delft.

Wat zijn de kosten hiervan?

Serienummer Honda 1020280

Bedankt

Alex

Robin Stolk
5 maanden geleden

Goeiedag,

Ik heb een Mercury 10pk 2 takt uit 2004 heb daar zelf de impeller vervangen maar nu staat die hendel van het schakelen net niet goed daarnaast heb ik een carburateur van een 15pk erop maar hij loopt echt niet lekker achter de boot heeft weinig vermogen en als ik de choke open zet gaat ie opeens een stuk harder maar geen maximaal vermogen carburateur is helemaal schoon bougies vernieuwd ik heb geen idee meer wat het kan zijn heb ook aan een boutje lopen draaien wat wellis te maken kan hebben met de ontsteking dat hij niet meer op tijd staat denk ik.

Nou lang verhaal kort kan u hem nakijken en voor elkaar krijgen dat hij weer loopt zoals het hoort? Hoe zit het met hoe u de motor in handen krijgt hij kan gebracht worden ik denk dat u de werkzaamheden verricht bij die grote jachthaven een maat van mij doet daar ook laswerkzaamheden Charrel denk dat u die wel kent

Met vriendelijke groet,

Robin Stolk